• Hotellrum hotell konferens Lidingö
  • rum1
  • annex940x400
  • Hotellrum Lidingö
  • rum3
  • Hotellrum hotell konferens Lidingö
  • Hotell Lidingö
  • Hotellrum hotell konferens Lidingö

Boka

Rum

Våra hotellrum är inte stora men naggande goda
Självklart med havsutsikt

På Blue Hotel bor du vackert och ombonat. Alla 63 rum har toalett och dusch, TV, wifi, skrivbord, hårtork, minibar och safety box. 

XL DOUBLE ROOM 

THE ORIENT DREAM 
180 CM BED

Här möter du Orienten och extra kärleksfullt inredd miljö. Vår Hamamsvit har en 180 cm bred säng, havsutsikt och helkaklat badrum samt separat WC. Den härliga sängen är generöst bäddad med stora kuddar och första klassens sänglinne.

Blue-Hotel-XLarge-Oriental-Suite

LARGE DOUBLE ROOM 

Give me some SPACE 
2 x 105 CM BED

I våra Large Double Room kan man bo två personer i varsin 105 cm bred säng. Samtliga våra rum är smakfullt inredda och sängarna är generöst bäddade med stora kuddar och första klassens sänglinne.

Blue-Hotel-Large Double-room

Medium Double Room

KING SIZE
160 cm bed

På Blue Hotel har våra rum kanske lite mer kärlek än storlek. Våra Medium Double Room har en 160 cm bred säng, havsutsikt och helkaklade badrum. De härliga sängar är generöst bäddade med stora kuddar och första klassens sänglinne.

 

Blue-Hotel-Medium-Double-room

SMALL DOUBLE ROOM 

QUEEN SIZE
140 CM BED

På Blue Hotel har våra rum kanske lite mer kärlek än storlek. Våra Small Double Room har en 140 cm bred säng, havsutsikt och helkaklade badrum. De härliga sängarna är generöst bäddade med stora kuddar och första klassens sänglinne.

Blue-Hotel-Small-Double-room

XS SINGLE ROOM 

Standard Size
105 CM BED

På Blue Hotel har våra rum kanske lite mer kärlek än storlek. Våra XS Single Room har en 105 cm bred säng, havsutsikt och helkaklade badrum. De härliga sängarna är generöst bäddade med stora kuddar och första klassens sänglinne.

Blue-Hotel-Single-room

BLUE HOUSE ROOM 

Om du ska stanna lite längre eller behöver plats

Blue House


Omkring 100 meter från huvudbyggnaden har vi uppfört en byggnad som vi kallar för Blue House. Rummen består av två dubbelrum samt ett trebädds- respektive fyrbäddsrum. Stilen är genomgående ljus och skandinavisk och utanför husknuten har du skog och mark.
 Samtliga är smakfullt inredda och har en vacker utsikt mot tallskogen och en innergård. De härliga sängarna är generöst bäddade med stora kuddar och första klassens sänglinne.

Blue-Hotel-Blue-House