Boka

Rum

Utforska omgivningarna på Lidingö

Hyr en cykel

Cykla i lantlig miljö på utmärkta cykelbanor. Det finns även en strandpromenad som sträcker sig från Elfviks udde, så gott som hela vägen till Lidingöbrön. Ta vara på naturupplevelsen, njut av vädret och ta gärna med en picknickkorg.

Blue Hotels cyklar har mjuka sadlar och bekväma sittställningar. De är utrustade med lysen, lås och stabila pakethållare för cykelväskorna.

Promenad, powerwalk och löpning

Blue Hotel är beläget på en egen udde omgiven av havet. Konferenshotellet är del av ett naturreservat och våra gäster har stora möjligheter att använda naturen som mötesrum.

Promenader, löprundor och powerwalk kan vara del av konferensen eller fungera som uppiggande pauser. Vi har motionsspår på tre, fem och tio kilometer. Ett alternativ är att promenera runt Elfviks gård som är ett lantbruksområde med öppna hagar, stora skogar och många strandnära promenadvägar. Du och din grupp bestämmer ert eget tempo.

running

Kajakturer

Att paddla kajak är för många en livsstil, för andra kan det vara något man vill prova på. Nu finns chansen att kombinera er konferens med kajakpaddling i härlig skärgårdsmiljö. Efter ett långt konferenspass kommer ni ut, andas frisk havsluft och aktiverar era kroppar.

Vi anpassar turerna och svårighetsgraden efter era behov och tidigare erfarenheter av paddling.

Prova-på: Ni lär er paddlingsteknik och säkerhet, sedan paddlar vi en kortare tur.

Halvdag: Samma som Prova-på, med den skillnaden att vi paddlar en längre tur. Vi stannar till på någon skärgårdsö och äter matsäck som vi har med i kajakerna.

Heldag: Efter teknikträning och säkerhetstänk bestämmer vi destination utifrån sjökorten. Vi har med oss proviant och utrustning för att kunna tillaga lunch och koka kaffe.

KONFERENSPAUS

Det sitter fint med en paus efter ett par timmars stillasittande konfererande. På Blue Hotel kliver ni rakt ut i skärgården och får frisk luft. Ni fylls med ny energi i en naturskön miljö.

Ni fikar intill eldkorgar med sprakande eld och har renfällar att sitta på. Över den öppna elden kokar vi gott kokkaffe och som tilltugg brukar vi bland annat bjuda på kaffeost. Fikastunden blir en mysig och avkopplande paus under en annars intensiv konferensdag.