slide2

Boka

Rum

Roliga tävlingar och oväntade lekar

Designactionrunda

Frågesport med actionmoment där ni svarar på frågor, klurar på gåtor och löser problem.

Under designactionrundan svarar ni på frågor om företag och Blue Hotel, löser gåtor och problem, utför fotouppdrag, SMS-uppdrag och mycket mer. Uppdragen är förlagda både utom- och inomhus och kan varieras efter vädret.

Filmgala

Gör entré på röda mattan som företagets egen Oscarsvinnare. Nu har du och dina kollegor chansen att skapa företagets nya reklamfilm.

Ni möts upp och får en presentation av filmaktiviteten. Syftet är att skapa varsin reklamfilm för företaget. Fokus är företagets värdeord och produkter, som ska gestaltas i en filmproduktion. Ni får tips och råd hur man förmedlar ett budskap, produktionstips samt vad man bör tänka på under inspelningen. Ni delas in i filmteam där alla får varsin roll i produktionen. När ni är klara med inspelningen tar eventbolaget vid och redigerar filmerna. Ni kopplar av en stund eller konfererar innan galamiddagen.

Under middagen välkomnas ni till kvällens filmgala. På vita duken ser ni er själva och kollegorna agera. Juryn utser vinnarna till publikens jubel. Guldkuverten öppnas och Oscarstatyetterna delas högtidligt ut med juryns motivering.

Quiznight

Under 75 rafflande minuter är ni med i en rolig musikfrågesport. Programledarna är två professionella trubadurer, som leder er genom hela tävlingen.

Musikvalet är blandat för att passa alla åldersgrupper. Vi spelar låtar från bl.a. Bob Dylan, The Ark, 50 cent, UB40, Van Morrison, Beatles, Carola m. fl.

Musikvalet är blandat och passar alla åldersgrupper. Vi spelar låtar från artister och grupper såsom Bob Dylan, The Ark, 50 cent, UB40, Van Morrison, Beatles och Carola. Listan kan göras mycket längre än så. Quiznight passar perfekt till kaffet som rolig avslutning på en god middag. Ni tävlar i lag, helst 5-7 personer i varje lag.

Moment som kan dyka upp under tävlingen:

 • Intro-tävling

 • Allmänna frågor

 • Associationsfrågor

 • Textremsor

 • Sing-a-long

Laserlerduveskytte

Se vad medarbetarna går för i skarpt läge. Laserlerduveskytte lockar fram dolda tävlingsinstinkter och är den ultimata aktiviteten för grupper som vill mäta sina krafter i skytte. Det är miljövänligt, ofarligt och kan utövas året runt.

Upp till fem personer kan skjuta samtidigt och deras träffbild redovisas på en stor digital poängtavla. I laserlerduveskytte på Blue Hotel använder vi modifierade hagelgevär som skjuter iväg en infraröd stråle mot den flygande plastduvan.

Orientexpressen

En underhållande aktivitet där ni följer med på en resa genom länderna där Orientexpressen går.

Ni utmanas med frågor längs med Orientexpressen spår, som tar er längre och längre ner i Europa. Slutligen når ni fram till Istanbul där hamam och baklava har en given plats.

Pubspel

För er som vill stanna inomhus kan vi erbjuda mångkamp som består av flera traditionella engelska pubspel.

Det finns många grenar att välja mellan. De väljs i set om 3, 4 eller 5 grenar:

 • Shut the box - Ett taktiskt spel

 • Table Skittles - Slå ner så många käglor som möjligt

 • Shuffleboard - Skjut iväg en disk och placera den på rätt plats och få så många poäng som möjligt.

 • Carpet Bowls - Inomhusversionen av den klassiska Lawn Bowls från 1200-talet.

 • Deck Quoits - Här krävs ett skickligt kast

 • Gigantiska Jenga - Bygg ett torn så högt som möjligt, så snabbt som möjligt.

 • Curling utan is - Spelas på ett platt, jämnt underlag med gummistenar.

Konferenshotellets pubspel sker i samarbete med Öppet Hav.