sv-strand

Boka

Rum

Spa-aktiviteter i Blue Spa

I konferenshotellets nyöppnade SPA finns många möjligheter till aktiviteter. De passar alla typer av grupper och kan genomföras enskilt eller tillsammans.

Slappna av i vår ångbastu, njut av en kroppsbehandling eller kombinera varm bastu med en simtur i havet. Kontakta konferenshotellets SPA-chef Rebeca Lindroth för mer information.

Rebeca nås enklast via mail

YOGA

Ni kan gå ett yogapass som kickstart och morgonsamling inför konferensdagen. Yoga är också idealiskt som en energikick på eftermiddagen och som avslutning av dagen. Ni sträcker ut, skakar loss och integrerar kropp och medvetande.

Yogapassen kan anpassas efter varje grupps behov. Det kan vara energipass, kreativitetsfrämjande pass eller avslappnande pass. Yogan utförs i vår yogasal eller i mötesrummet med deltagarna sittande i stolarna.

blomma

QI GONG

Ki på japanska, Qi på kinesiska och Prana i Indien är namnet på den inre kraft som människan besitter enligt österländsk visdom. Ki är universums kraft som genomströmmar allting.

Med enkla övningar hämtade från Kundaliniyoga och Aikido (vägen till harmoni med universums kraft) hittar ni era egna balanspunkter i kroppen och aktiverar ki-flödet. Kort och gott väcker ni den egna inre styrkan. Vi jobbar med roliga övningar som åskådligt visar på vår oftast omedvetna egentliga styrka. Styrkan sitter inte i musklerna utan i hjärnan och medvetandet.

PILATES

Pilates kombinerar västerländsk träning med österländska insikter.

Träningen passar alla, oavsett ålder och om man är vältränad eller ej. I pilates utgår ni från er själva och fokus ligger på andning, balans och avspänning.