• Blue Hotel konferens vid havet
  • Konferenslokal Energy room
  • Blue SPA utomhuskälla
  • Konferenslokal Big Blue
  • Blue Hotel och spa ute-lounge
  • Konferens konferenslokal Lidingö
  • Konferens konferenslokal Lidingö
  • Konferens konferenslokal Lidingö
  • Reception lobby konferens
  • Konferens café Lidingö

Boka

Rum

Inspirerande konferenser i Stockholms skärgård

oavsett om du vill komma bort från arbetsplatsen ett par dagar, ta tillfället i akt att fira en framgång eller lägga och förankra en ny strategi så finns det förmodligen inte en bättre plats att hämta kraft, energi och inspiration på.

Välkommen!

På Blue Hotel finns förutsättningarna för en lyckad konferens. Mötesanläggningen har storslagna omgivningar och är byggd och designad för konferenser, utbildningar och events. Grupper från 2 till 150 personer samlas i en kreativ miljö som alstrar nya idéer.

Dagkonferens eller övernattning?

Vi skräddarsyr ett upplägg som passar ert företag eller organisation. Det kan vara en dagkonferens eller en längre konferens med en eller flera övernattningar. Mellan intensiva och utvecklande mötessessioner kopplar ni av och får nya infallsvinklar i en naturskön skärgårdsmiljö. Promenera längs havet och känn havsvindarna eller luta er tillbaka i restaurangen som har panoramafönster mot Stockholms inlopp. 

Konferensanläggningen

Blue Hotel underlättar det personliga mötet och idéutbytet. Anläggningen med sina 16 mötesrum är ideal för konferenser och har en historia som går tillbaka till 1960-talet. Då som nu är Blue Hotel omtalad för sin funktionella och mötesorienterade arkitektur. Alla konferensgäster upplever havsutsikt från matsalarna, barerna och loungerna. Och alla som övernattar i något av hotellrummen har vy över vattnet eller skogen från sina fönster. Vi har konferensrum för upp till 150 personer, 63 hotellrum med totalt 90 bäddar samt restaurang med plats för 150 gäster.


 

Blue Hotel är medlemmar i Svenska Möten

Det betyder att vi är utvalda och noga klassificerade enligt Svenska Mötens unika klassificeringssystem och Svanenmärkta. Vi som är utvalda erbjuder de bästa förutsättningarna för möten och konferens. Svenska möten består av utvalda konferensanläggningar runt om i Sverige.

Svenska Möten - utvalda konferensanläggningar

Deltagarhantering

För att underlätta er konferensplanering kan vi erbjuda elektronisk deltagarhantering som tilläggstjänst. Välkommen att kontakta vår konferensbokning för mer information om tjänsten.

Gästbetyg

Vill du veta hur andra konferensgrupper har upplevt sin vistelse hos oss? Se våra kunders betyg här.

Kombinera med SPA

Blue SPA ger ytterligare en dimension till konferensen. Vår nya SPA-anläggning innefattar heta marmorhällar, ångbastu, varmbadsbassäng, utomhusbad och sjöbastu. Konferensgästerna kopplar av och mår gott i SPA-anläggningen och den som vill kan boka en massage-, ansikts- eller kroppsbehandling.

 

 

Konferenspaket BAS

från 1795 kr
Konferens med det du behöver. Varken mer eller mindre.
bricka
hand-icon

Konferenslokaler

funktionella och kreativa
Kreativa lokaler som är gjorda för möten
sittgrupp
hand-icon

Aktiviteter

inomhus och utomhus
Här har ni roligt och svetsas samman
Aktiviteter
hand-icon

Några tips

inför konferensen
Att tänka på när du planerar
bord
hand-icon